Cum e fara 4P?

Unii oameni nu pot trai fara cei 4P. Nu ma refer la mixul de marketing, la vreo combinatie, schema, ci e o denumire care sintetizeaza dependenta unora de cuvinte necenzurate. Nu e propozitie sau fraza, indiferent de context, partener de discutie, sex sau alte criterii in care unii sa nu arunce un cuvant „de efect” la foc automat. Ce ma mira este ca acelasi lucru se intampla si a prins si pe bloguri, unele ajunse celebre, altele pe urmele lor, dependente absolut de cei 4P. Atractia principala este combinatia de criticism cu exprimari „pe bune”. Sunt curios sa vad daca unele bloguri ar putea sa foloseasca un limbaj normal. Ar mai intra lumea? Stiu cel putin un exemplu de blogger care a afirmat ca nu va renunta la „mix” pentru ca atrage vizitatorii mai ales in contextul plusului dat de melodicitatea limbii romane :).
Lasand blogurile la o parte, trupele de stand-up comedy romanesti nu prea pot fara sa se exprime „plastic”, lucru observat la cele cateva prestatii la care am asistat. Am asteptari ca intr-un viitor apropiat sa vad un show de stand-up comedy de calitate, ca cele din SUA, care sa nu se bazeze si sa plece de la asta.
Revenind la situatiile pe care le-am precizat, cred ca printre motivatiile pentru care intalnim frecvent cei 4P sunt:
-in conversatii – a devenit o obisnuinta,e un lucru cul, spus la nervi, dovada de masculinitate, educatie in acest sens 😕 ;
-pe bloguri si la stand-up- atrage mult, starneste idei pentru continutul glumelor/posturilor in lipsa de altceva..

Reclame

3 responses to “Cum e fara 4P?

  1. poate nu e atat de rau acest limbaj..insa ideea e cum il folosesti.arunci cei 4 p la ura si pt injurii sau glumesti si totul e o discutie intre prieteni..

  2. Sunt singurul care vrea sa afle care sunt cei 4P :)) ? Se pare ca mi-am uitat mintea in seminarii pentru examenul de maine dar nu pricep care sunt :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s