Covrigarie TM

In zona in care locuiesc succesul covrigilor pe timp de criza a facut ca o franciza Fornetti sa se inchida si in locul ei sa rasara o covrigarie. La fel au aparut si altele in centru, de ceva timp, mai ales in statiile de metrou unde traficul e mare. N-am vazut insa vreo deosebire de marca, pret sau sortimente. Am remarcat ca in statiile de metrou din centru covrigariile cu cozi mari se individualizeaza prin geamurile galbene si scrisul rosu, iar undeva prin Romana covrigii sunt ceva mai mari, dar mai putin gustosi. Fata de cand eram mic, covrigul a ramas neschimbat, cel putin cel cu mac. De varianta cu susan nu-mi amintesc nimic. Probabil si pe fondul crizei, covrigii ieftini,calzi si gustosi au prins foarte bine. Un studiu arata ca romanii au oricum o preferinta pentru covrigi care se reflecta in pozitia de lider la consumul de paine in Europa.In cifre, un roman consuma 110 kg de produse de panificatie anual fata de media occidentala de 66 kg si media estica de 83 kg. Ca si la noi, si americanii au mai strans din buzunare, asa cum arata un nou studiu al McKinsey&Company care releva niste aspecte interesante:
*18% dintre americani au cumparat produse mai ieftine decat de obicei;
*46% au ajuns la concluzia ca produsele mai ieftine au fost mai bune decat se asteptau ;
*34% dintre cei care au schimbat produsele nu mai doresc sa le achizitioneze pe cele initiale si mai scumpe, iar 41% spun ca brandul mai scump nu merita banii;
* cifrele pot varia in functie de produse, marca de bere a fost schimbata de doar 12% si doar 20% dintre cumparatori au incercat medicamente de raceala mai ieftine.

Reclame

5 responses to “Covrigarie TM

  1. ar trebui inchise toaate covrigariile…pacat ca nu avem caini cu covrigi in coada ca sa fie totul de-a gata )

  2. @Ela Se pare ca ne preocupa destul de mult subiectul :)))

  3. Dar ce te faci, cand nu suporti covrigii, si trebuie sa suporti de fiecare data cand te duci la metrou, acest miros pregnant, uneori asezonat cu deosebitul miros de covrig ars? Este cazul meu. Este total aiurea ca sa se vanda ceva mirositor in spatii publice. A! Pardon. Nu doar se vinde, ci se si fabrica. O mica lipsa de respect….

  4. CE CIUDATE SUNTETI „MIROSUL” ALA E MAKETING PUR…SI MA ROG TU CE MANANCI…PAMANT?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s