Noi nu vrem respect!

Imi place campania „Noi vrem respect” ca promovare, concept, insa nu cred ca are vreo sansa sa miste pe cei vizati. Daca se cere asta intr-un mod direct, prin simplul act de a spune asta, e foarte trist ca am ajuns in acest ultim stadiu si nici n-o sa avem rezultate.
Nu poti sa obtii vreodata respect spunandu-i cuiva ca vrei asta. Respectul il dobandesti prin fapte, nu prin vorbe. Daca chiar iti doresti sa obtii asa ceva un prim pas ar fi sa incepi prin a te purta cu respect cu cei din jur si cu mediul in care traiesti. Respecta ca sa fii respectat.
Care „noi” vrem respect? O sa cred ca intr-adevar campania asta reprezinta vocea multora doar atunci cand, luand cel mai recent exemplu, o sa ma duc la film si n-o sa mai intalnesc numeroasele specimene din atlasul de mitocanie urbana sau din anexele sale. O sa pot sa vizionez filmul fara barfa de colt de strada din momentele cu mai putina actiune. Nu o sa mai intampin „panorama” de la sfarsitul filmului cu scaunele goale incarcate cu ambalajele de popcorn si Cola. Doar atunci o sa cred in campanii de genul. Si asta e doar un exemplu din lungul sir de argumente pentru care cei multi isi merita „respectul acordat”.Pacat de cei putini.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s