Ai cont?

Circula un email, pe care l-am primit si eu, intitulat „Adevarul despre Facebook”, in care sunt expuse pericolele la care te expui daca ai cont, cat si o adevarata conspiratie despre cum sunt folosite informatiile pentru spionaj. Nu pot spune nici ca m-au convins argumentele de acolo, dar nici ca le trec cu vederea.
Intre timp Facebook-ul creste spectaculos, in doar 6 luni sarind de la 200 mil utilizatori la peste 300 milioane. Conform unor statistici despre utilizatorii sai, cea mai mare rata de crestere a numarului de conturi se inregistreaza la persoanele in jurul varstei de 35 de ani si peste. Nu e de mirare ca multi prieteni de-ai mei au ramas uimiti cand s-au trezit ca parintii lor le-au trimis cerere de adaugare in retea.
Din cei 300 mil utilizatori, 65 mil acceseaza facebook de pe mobil, iar acestia sunt cu 50% mai activi decat cei care intra de pe PC sau laptop. N-am intrat niciodata pe facebook de pe mobil, iar la prima vedere mi se pare mult mai dificil de folosit asa. Interesant ar fi de studiat ce alte aplicatii social-media folosesc cei 65 de mil. si cat timp petrec in fata mobilului pentru astfel de activitati.

Reclame

2 responses to “Ai cont?

  1. e usurel de folosit de pe mobil, totusi depinde si de tipul lui. tot fb.com este prima optiune 😉

  2. Daca ar fi sa ne luam dupa multi, avem cate o teorie a conspiratiei pe zi. Si statusul de mess sau avatarul poate sa te dea de gol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s