Spectacolul vietii

Mai demult va povesteam despre alegerile pe care le fac in viata..bune sau rele. Uneori imi dau seama k fac alegeri ,nu proaste , ci dezastruoase pe termen lung :)) , purtat de valul schimbarii si al vietii in general.
In ultima vreme am avut in fata ochilor multi oameni care si-au dezvaluit calitatile ,aptitudinile , slabiciunile,defectele in anumite momente-cheie si care m-au facut sa-mi schimb sau nu total parerea despre ei si sa imi dau seama ca ceea ce vad in fatza ochilor nu e un geam transparent ,ci unul opac sau o oglinda sparta :)).
…E interesant spectacolul vietii si mai ales spectacolul oamenilor ..cum se nasc ,cum se agita ,cum se invart ,cum se iubesc ,cum se urasc ,cum se dau cap in cap, cum se ascund ,cum se descopera ,cum se invart ca titirezul inaintea unei alegeri importante,inaintea unei rascruci si cum realizeaza ,in cele, din urma cel mai minunat tablou sau cea mai proasta schita a vietii lor.
Cel mai ingrijorator este ca oamenii isi explica uneori schema proasta a vietii lor folosind expresia „asa a vrut Dzeu”..sau ca asta le e destinul sau ca totul se intampla cu un scop. Dzeu ne-a dat libertatea de a alege , de a ne crea propriul destin,de a sti ce vrem de la viata si de a ne pune un scop pe care vom reusi sau nu sa-l atingem in existenta noastra pamanteana. Daca inca nu avem un scop…timpul si experienta vietii ne vor dezvalui treptat ce vrem sa infaptuim . Nu trebuie sa cautam explicatiile evenimentelor ce se petrec in jurul nostru si nici sa fim naivi si sa spunem ca totul are un scop . Poate ma insel sau nu..asta vom afla cu totii cand va veni vremea sa pasim in eternitate :).
Ascultati si luati aminte :D.

Reclame

2 responses to “Spectacolul vietii

  1. Pingback: » Rollercoaster Duju Blog: De la Du pana la Ju

  2. vara si filozofie nu stiam ca merg atat de bine mana in mana..dar uite ca se poate 😛 .:*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s