Alegeri & Gala Societatii Civile

Au fost o data ca niciodata niste alegeri pt presedintia ASER . Si 4 crai si craiese d la rasarit se batura in sabii ,in lanturi ,in palose . Cei 4 in ordine alfabetica fura Adina ,Andreea B ,Andreea M si eu. Si trecura zile si nopti si ei tot se bateau si se bateau ,pana cand in cele din urma ,dupa o duelare finala intre mine si Deea Burciu ,iesi cea din urma, sa fie noua imparateasa ASER .

Si imparatii din C7 plansera si iar plansera pt ca-si lasau odraslele sa le duca semintia mai departe. Dar nu erau deznadajduiti caci viitorul trecuse prin focurile trecutului si ale prezentului si se infruptase cu jaratec din belsug.
De bucurie ca au cui sa incredinteze regatul intins ,imparatii cei vechi luara toata familia regala si purcesera la un mare bal cum nu s-a mai vazut niciodata…”Gala Societatii Civile” . Crai ,craiese ,printi ,printisori ,printese din mass-media se imbracara si isi etalara tinutele in vastul Ateneu.
Toti venira si se infruptara cu vorbe de duh , premii si sampanie din belsug.
Iar regatul cel mai mare si cel mai tare ,al Imparatului Buteica fu premiat cu o mentiune la categoria „Servicii sociale pentru categorii defavorizate” pentru proiectul L`ASERumanitar .
Si incalecai pe-o sa si va spusei o poveste adevarata.:D

Reclame

3 responses to “Alegeri & Gala Societatii Civile

  1. Superb postul tau….ti am zis eu ca ASER ar trebui sa fie regat:)) sau imparatie… foarte dragutz cum ai redat ce s a intamplat zilele astea….viitorul suna bine….:)

  2. Ahahaha vaai Vlad nota 10 pentru acest post! Un basm de adormit copiii si de veselit mosnegii ca noi 😀 ASER o spune cel mai bine! 😀

  3. Eu sunt din povestea Sales Managerul si Merele de Aur 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s